Päivitetty: 16.10.2024

Aikuisten ryhmäliikunta 2024-2025

Tulethan tunneille aina ilman hajusteita!

Aikuisten ryhmäliikunta syyskausi


MAANANTAI

Lihaskunto**
klo 19.00-19.55
Antinkankaan koulu, ovi 3
Anne Laukka

FasciaMethod*
klo 20.00-20.55
Antinkankaan koulu, ovi 3
Heli Pietilä


KESKIVIIKKO

Lentopallo**
klo 17.15-18.45
Lukio
Eeva Visuri

Tanssien**
klo 19.00-19.55
Lukio
Pia Bergström

Jooga*
klo 19.00-19.55
Antinkankaan koulu, peilisali, ovi 6
Nita Pihlajamaa

TORSTAI

Keppijumppa**
klo 18.00-18.55
Ollinsaaren koulu
Helena Pietilä

Lavis**
klo 19.00-19.55
Ollinsaaren koulu
Satu Soronen

Krossitreeni***
klo 19.30-20.25
Antinkankaan koulu, ovi 3
Pekka Laitinen

SUNNUNTAI

Aikuisbaletin alkeet*
klo 17.00-18.00
Antinkankaan peilisali, ovi 6.
Olga Astashkina


Tuntimme ovat 55 minuuttia ellei toisin mainita.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja aikuisten ryhmistä p. 050 356 9968

TUNTIKUVAUKSET

* rauhallista, hypytöntä liikuntaa
** reipasta, tehokasta liikuntaa
*** vaativaa liikuntaa


Lihaskunto **
Kaikenikäisille, myös vasta-alkajille, suunnattua helpohkoa peruskuntojumppaa, joka tarjoaa myös haasteita. Liikesarjat ovat riittävän yksinkertaisia ja tasaisesti vaikeutuvia, joten vähemmänkin liikuntaa harrastanut voi tunnille osallistua. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskuntoliikkeistä ja venyttelyistä menevän musiikin tahdissa.
Oma jumppamatto mukaan!
Ohjaajana Anne Laukka.


FasciaMethod *
FasciaMethod on liikkuvuus-ja liikehallintaharjoittelua, jonka tavoitteena on edistää tuki-ja liikuntaelimistön terveyttä. Menetelmänä ovat ketjuliikkuvuusharjoitteet, täsmävenytykset ja liikehallintaharjoitteet. Harjoitteet ovat miellyttäviä ja yksinkertaisia ja ne sopivat kaikille ikään ja liikunnalliseen aktiivisuustasoon katsomatta. FasciaMethod- tunnit alkavat lokakuussa, siihen saakka tunti pidetään Kehonhuolto-tuntina
Varusteena jumppamatto ja jarrusukat/avojaloin.
Ohjaajana Heli Pietilä.


Lentopallo **
Ohjattua lentopallon pelailua aikuisporukalla, jolla on jo aiempaa kokemusta lajista tai ovat aiemmin harrastaneet lentopalloa.
"Pilke silmäkulmassa"
Ohjaajana Eeva Visuri.


Tanssien, tanssikoreografiatunti **
Eri tyylilajien musiikit ja rytmit innostavat kehoa liikkumaan ja hien saat irtoamaan hauskalla tavalla. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille. Oman mausteensa tanssituntiin tuo kuitenkin tanssilliset koreografiapätkät, joissa tanssityyli on vapaa. Myös musiikki tuo iloa ja innostusta tuntiin. Tanssia ja tunteiden tuuletusta. Kuntoilua, vartalonliikkuvuutta ja iloista mieltä. Salsasta valssiin, cha-cha chaasta foksiin ja kaikkea siltä väliltä.
Tuu tanssimaan!
Ohjaajana Pia Bergström


Jooga *
Jokainen meistä tarvitsee latautumista oman arjen keskellä. Joogatunnilla pääset rauhoittumaan ja lataamaan henkistä voimaa sekä kehon ja mielen joustavuutta. Lempeä ilta-aikaan sijoittuva tunti on omiaan tukemaan hermoston rauhoittumista. Tunnit sopivat kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta.
Oma jumppamatto mukaan.
Lämpimästi tervetuloa!
Ohjaajana Nita Pihlajamaa


Keppijumppa **
Liikkuvuutta ja lihaskuntoa keppijumpalla. Keppi on helppo, halpa ja hauska harjoituskaveri. Pyöritykset, kierrot ja taivutukset lisäävät selkärangan ja kehon päänivelten liikkuvuutta. Kyykyt, soutuliikkeet, punnerrukset sekä rutistukset panevat lihakset työskentelemään tehokkaasti. Keppijumppa vaatii eri lihasryhmien yhteistyötä, jolloin kehon hallinta ja tasapainokin kehittyvät. Tunnin lopuksi tehokkaat venyttelyt kepin kanssa. Tervetuloa tehokkaaseen, kokonaisvaltaiseen keppijumppaan. Et tarvitse omaa keppiä mukaan, niitä löytyy koululta.
Oma jumppamatto mukaan.
Ohjaajana Helena Pietilä


Lavis **
LAVIS-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lava -tansseissa, tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä. Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.
Ohjaajana Satu Soronen.


Krossitreeni ***
Haluatko nopeaksi, kestäväksi, voimakkaaksi ja notkeaksi? Krossitreenissä tehdään tehokkaita harjotteita seuralta lainattavilla välineillä tai/ja oman kehon painoa hyödyntäen. Tunti sopii ihan kaikille, uusille ja vanhoille jumppaajille. Liikkeet voi aina skaalata oman kuntotason mukaiseksi. Luvassa on iloinen, monipuolinen ja tehokas tunti ilman vaikeita askelkuvioita.
Ohjaajana Pekka Laitinen


Aikuisbaletti *
Aikuisbaletin alkeet sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Tunnilla harjoitellaan baletin perusliikkeitä ja asentoja pyrkimyksenä lisätä kehon hallintaa, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa oma lähtötaso ja tavoitteet huomioiden.
Oma jumppamatto mukaan.
Tervetuloa!
Ohjaajana Olga Astashkina




Tässä linkkejä kotitreeneihin, ohjaajana Suvi Auronen:

Kahvakuulajumppa kotona

Jumppaa pallolla