Päivitetty: 15.7.2024

Aikuisten ryhmäliikunta 2023-2024

Tulethan jumppiimme ilman hajusteita.

MAANANTAI

klo 17.15-18.00 Lavis **
Antinkankaan koulu, ovi 3
Satu Soronen

klo 18.05-18.55 Lihaskunto **
Antinkankaan koulu, ovi 3.
Anne Laukka

TIISTAI

klo 18.00-18.55 Dance**
Lukio
Salla-Mari Meriläinen

klo 19.00-20.00 Kehonhuolto*
Lukio
Salla-Mari Meriläinen

KESKIVIIKKO

klo 18.00-18.55 Tanssien-tanssikoreografiatunti**
Ollinsaaren koulu
Pia Bergström

klo 19.00-19.55 Keppijumppa**
Ollinsaaren koulu
Helena Pietilä

klo 18.30-19.25 Jooga*
Antinkankaan koulu, ovi 6, peilisali
Jonna Riipinluoma

TORSTAI

klo 17.30-19.00 Lentopallo**
RYHMÄ TÄYNNÄ
Lukio
Eeva Visuri

klo 19.00-19.55 Krossitreeni***
Antinkankaan koulu, ovi 3.
Pekka Laitinen-parilliset viikot
Salla-Mari Meriläinen/Heli Pietilä-parittomat viikot

klo 20.05-20.55 PhysioPilates *
Antinkankaan koulu, ovi 3.
Heli Pietilä

SUNNUNTAI

klo 18.00-19.30 Lentopallo**
RYHMÄ TÄYNNÄ
Ollinsaaren koulu
Eeva Visuri


Tuntimme ovat 55 minuuttia ellei toisin mainita.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja aikuisten ryhmistä p. 050 356 9968

TUNTIKUVAUKSET

* rauhallista, hypytöntä liikuntaa
** reipasta, tehokasta liikuntaa
*** vaativaa liikuntaaDance!**
Helppo ja Hikinen tanssitunti mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Sopii kaikille nuorista varttuneempaankin väkeen. Hikitakuu!
Ohjaajana Salla-Mari Meriläinen.


Kehonhuolto*
Rauhallinen tunti, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää kehon hallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Ota oma jumppa-alusta mukaan.
Ohjaajana Salla-Mari Meriläinen.


Lavis **
LAVIS-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lava -tansseissa, tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä. Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.
Ohjaajana Satu Soronen.


Tanssien, tanssikoreografiatunti **
Eri tyylilajien musiikit ja rytmit innostavat kehoa liikkumaan ja hien saat irtoamaan hauskalla tavalla. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille. Oman mausteensa tanssituntiin tuo kuitenkin tanssilliset koreografiapätkät, joissa tanssityyli on vapaa. Myös musiikki tuo iloa ja innostusta tuntiin. Tanssia ja tunteiden tuuletusta. Kuntoilua, vartalonliikkuvuutta ja iloista mieltä. Salsasta valssiin, cha-cha chaasta foksiin ja kaikkea siltä väliltä. Tuu tanssimaan!
Ohjaajana Pia BergströmLihaskunto **
Kaikenikäisille, myös vasta-alkajille, suunnattua helpohkoa peruskuntojumppaa, joka tarjoaa myös haasteita. Liikesarjat ovat riittävän yksinkertaisia ja tasaisesti vaikeutuvia, joten vähemmänkin liikuntaa harrastanut voi tunnille osallistua. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskuntoliikkeistä ja venyttelyistä menevän musiikin tahdissa.
Ohjaajana Anne Laukka.


PhysioPilates *
Selkävaivoja? Niskajumeja? Olkapääkipuja? Keskivartalon syvien lihasten heikkous/passiivisuus on monen tuki- ja liikuntaelinvaivan taustalla. Tule treenaamaan korsetti kuntoon fysioterapeutin ohjauksessa. Tunti sisältää ryhtilihasten vahvistusta, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteita sekä venyttelyä. Sopii hyvin myös vastasynnyttäneille. Varusteena jumppamatto ja jarrusukat/avojaloin. Ohjaajana Heli Pietilä.


Lentopallo **
Ohjattua lentopallon pelailua aikuisporukalla, jolla on jo aiempaa kokemusta lajista tai ovat aiemmin harrastaneet lentopalloa.
"Pilke silmäkulmassa" Ohjaajana Eeva Visuri.


Krossitreeni***
Haluatko nopeaksi, kestäväksi, voimakkaaksi ja notkeaksi? Krossitreenissä tehdään tehokkaita harjotteita seuralta lainattavilla välineillä tai/ja oman kehon painoa hyödyntäen. Tunti sopii ihan kaikille, uusille ja vanhoille jumppaajille. Liikkeet voi aina skaalata oman kuntotason mukaiseksi. Luvassa on iloinen, monipuolinen ja tehokas tunti ilman vaikeita askelkuvioita.
Ohjaajina Pekka Laitinen, Salla-Mari Meriläinen ja Heli Pietilä

Keppijumppa**
Liikkuvuutta ja lihaskuntoa keppijumpalla. Keppi on helppo, halpa ja hauska harjoituskaveri. Pyöritykset, kierrot ja taivutukset lisäävät selkärangan ja kehon päänivelten liikkuvuutta. Kyykyt, soutuliikkeet, punnerrukset sekä rutistukset panevat lihakset työskentelemään tehokkaasti. Keppijumppa vaatii eri lihasryhmien yhteistyötä, jolloin kehon hallinta ja tasapainokin kehittyvät. Tunnin lopuksi tehokkaat venyttelyt kepin kanssa. Tervetuloa tehokkaaseen, kokonaisvaltaiseen keppijumppaan. Et tarvitse omaa keppiä mukaan, niitä löytyy koululta.
Jumppa-alusta mukaan.
Ohjaajana Helena Pietilä

Jooga*
Joogatunti sisältää enimmäkseen hathajoogaa, mutta tunnilla käytetään elementtejä myös muista joogatyyleistä. Tunnilla pyritään tarjoamaan modifikaatiota niin, että liikkeet sopivat kaikille kehoille.
Tunti aloitetaan ja lopetetaan aina rentoutuksella, joten ota tarvittaessa mukaan viltti ja mahdollisesti myös unimaski.
Jumppa-alusta mukaan.
Ohjaajana Jonna RiipinluomaTässä linkkejä kotitreeneihin, ohjaajana Suvi Auronen:

Kahvakuulajumppa kotona

Jumppaa pallolla